Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 07:00

"Динамо" потрібен швидкий гол

Сьогодні київське "Динамо" проведе повторний чвертьфінальний матч Ліги Європи. Підопічні Юрія Сьоміна на муніципальному стадіоні в португальській Бразі зіграють із однойменним місцевим клубом. Початок зустрічі о 22.05 за київським часом. Пряма трансляція — на телеканалах ICTV та "Спорт-1". Головний арбітр — швед Йонас Ерікссон.

Аргументи "Динамо"

1. Графік матчів

Кияни мали більше часу для підготовки до сьогоднішньої зустрічі. Поєдинок національного чемпіонату команда Сьоміна проводила в неділю, а "Брага" — у понеділок.

2. Клас

У нашій команді зібрані індивідуально сильніші футболісти, які мають більший досвід євроматчів.

3. Кадрові проблеми суперника

У португальців через дискваліфікацію не зіграють два основні захисники — центральний Кака та правий — Міґел Ґарсія. Травмований Альберто Родріґес, партнер Кака по центру захисту. "Брага" — організована "тренерська" команда, в якій немає зірок, а відповідно будь-якого футболіста можна замінити. Проте в захисті це зробити найскладніше — у цій ланці надважлива зіграність.

Аргументи "Браги"

1. Рахунок першого матчу

У Києві команди зіграли внічию — 1:1. "Бразі" достатньо зосередитися на обороні й не пропустити. Чим більше часу протримається португальський клуб, тим нервовішим ставатиме характер гри, від чого господарі тільки виграють. Тому "Динамо" потрібен швидкий гол.

2. Ігрова форма команди

"Брага" не програє 10 матчів поспіль, три дні тому перемогла вдома "Гімараєш" — 3:1. Кияни останнім часом очевидно "підсіли" фізично. Через дискваліфікацію не гратиме Шевченко, а Мілевський після травми не встиг вийти на належний рівень.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потрібен швидкий гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути