Ексклюзиви
вівторок, 13 вересня 2011 13:32

У Ярославлі поховали хокеїста Олександра Галімова

У Ярославлі поховали хокеїста Олександра Галімова

Хокеїста збірної Росії Олександра Галімова, який помер 12 вересня, поховали в Ярославлі, повідомляє "Советский спорт". Галімов, якому було 26 років, помер від опіків, отриманих 7 вересня в авіакатастрофі під Ярославлем. В результаті падіння літака Як-42 загинули 44 людини, у тому числі всі хокеїсти ярославського "Локомотива".

Галімов отримав опіки 80 відсотків поверхні тіла і був доставлений в московський Інститут хірургії імені Вишневського. Вранці 12 вересня він помер.

13 вересня в Ярославлі на "Арені-2000" пройшла панахида та громадянський мітинг за загиблим хокеїстом. Як зазначає РИА Новости, попрощатися з Галімовим прийшли більше десяти тисяч людей.

Галімова поховали в мусульманській частині цвинтаря Чурілково в передмісті Ярославля за мусульманськими звичаями. На прохання родини хокеїста, похорони пройшли у присутності тільки рідних і близьких загиблого.

В авіакатастрофі під Ярославлем з 45 осіб, що знаходилися на борту Як-42, вижив тільки бортінженер Олександр Сизов. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Зараз ви читаєте новину «У Ярославлі поховали хокеїста Олександра Галімова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути