понеділок, 28 березня 2011 09:58

У 2015 році у футболі розпочнеться "ера Платіні"

У 2015 році у футболі розпочнеться "ера Платіні"

Президент ФІФА Йозеф Блаттер впевнений, що в 2015 році Мішель Платіні, який очолює УЄФА, спробує прийти йому на зміну на найвищій посаді у Міжнародній федерації футболу.

"Він абсолютно точно цього хоче, і у нього є все необхідне, щоб зробити крок нагору", - сказав Блаттер в інтерв'ю французькій телекомпанії TF1.

Сам 75-річний президент ФІФА, який займає цю посаду з 1998 року, вже оголосив, що 1 червня цього року буде балотуватися на останній чотирирічний термін. Якщо він візьме гору над президентом Азіатської конфедерації футболу Мохаммедом бін Хаммамом, "ера Блаттера завершиться чемпіонатом світу 2014 року в Бразилії, а наступна світова першість, яку прийме Росія, відкриє "еру Платіні".

Сам француз на питання про те, чи дійсно він має намір змінити швейцарця, відповів: "Давайте зустрінемося через три роки - тоді я вам і скажу".

Цікаво, що в разі приходу Платіні до керівництва ФІФА міжнародна федерація цілком може повернутися до питання про перенесення термінів наступного за російським ЧС-2022: днями президент УЄФА підтвердив, що оптимальним періодом проведення турніру в Катарі вважає 20 листопада - 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У 2015 році у футболі розпочнеться "ера Платіні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути