вівторок, 02 січня 2007 13:45

У 2007 кращими будуть Роналдіньо і Робіньо

Принаймні, так вважають бразильські маги і чародії, повідомляє Футбол.ua.

Щоб спробувати передбачити, яким буде 2007 рік у футбольному плані журналісти бразильської газети "O Globo" звернулися до місцевих провісників. Не дивно, що фаворитами сезону маги вважають саме латиноамериканських футболістів.

Місцеві піфії віддають перевагу в боротьбі за "Золотий м"яч-2007" в наступному сезоні Роналдіньо, Робіньо, Дрогба, Кака, Роналду, Андерсон і Ето"О.

Що стосується Ліги чемпіонів, то бразильські оракули вважають, що її виграє хтось з четвірки "Ліон", "Барселона", "Челсі", "Мілан". Тріумф в клубному чемпіонаті світу віщуни провіщають клубу, що представляє Південну Америку. Перевага віщуни віддають "Сан-Паулу", "Порту Алегре" і "Бока Хуніорс".

Але не всі прогнози чародіїв позитивні для бразильців. Маги вважають, що майбутній рік буде не так хороший для Адріано, який знову зазнаватиме труднощів, і Роналдо, який, врешті-решт, повернеться до міланського "Інтера".

Зараз ви читаєте новину «У 2007 кращими будуть Роналдіньо і Робіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути