середа, 05 грудня 2007 16:28

Tuttosport: Шева перейде в "Юве", Лукареллі - в "Торіно"

Авторитетне італійське видання "відправляє" українського форварда назад в Серію А. Туди ж "повертає" і форварда "Шахтаря" Крістіано Лукареллі. Головною темою сьогоднішнього випуску газети Tuttosport стала можлива оренда Андрія Шевченка до "Ювентуса". Матеріал про Шеву винесений на головну сторінку. Італійці повідомляють, що боси "Юве" хочуть орендувати українця до кінця сезону. У Туріну якраз є місце для громадянина не з країн ЄС. За цей період Андрій отримає від Старої Синьйори 3,5 млн. євро. А влітку, якщо Шевченко проявить себе з кращого боку, "Ювентус" спробує викупити його контракт за розумною ціною.

За інформацією Tuttosport сам Андрій не горить бажанням їхати в США, куди його відправляють ЗМІ за "наведенням" дружини українця. Але, в той же час, вчора наставник "Челсі" Аврам Грант пообіцяв, що Шева отримає шанс і регулярно виходитиме в складі.

Ще однією темою номера став можливий трансфер Крістіано Лукареллі в "Торіно". Італієць відверто не прижився у Донецьку, його гра залишає не кращі враження, "Шахтар" вилетів з єврокубків, ну а чемпіонат України, за словами самого футболіста, залишається для нього непривабливим. Туринці спробують вирішити питання або з орендою, або з покупкою Лукареллі в січневе трансферне вікно. У разі невдачі з цим варіантом Торро оберне свій погляд на опального форварда "Аталанти" Ріккардо Дзампанью.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Tuttosport: Шева перейде в "Юве", Лукареллі - в "Торіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути