субота, 18 вересня 2021 15:30

Тухель ощасливив свою хатню робітницю

Тухель ощасливив свою хатню робітницю
Тухель виграв лігу чемпіонів із "Челсі". Фото: Reuters

Колишній тренер "ПСЖ" Томас Тухель оплатив операцію на серці для дитини своєї хатньої робітниці, а перед від'їздом з Парижа зробив їй дорогий подарунок, повідомляє RMC Sport.

Поселившись в паризькому передмісті в 2018-м, німець найняв прибиральницю філіппінського походження. Поступово Тухель дізнався про обставини життя жінки. Виявилося, що вона працювала заради того, щоби оплатити операцію на серці для своєї дитини. Тоді тренер вирішив покрити всі витрати на лікування. Пізніше фахівець дізнався, що домробітниця мріє повернутися на батьківщину і возз'єднатися зі своєю родиною. Перед тим як покинути столицю після звільнення з "ПСЖ" у грудні 2020 року, німецький тренер зробив їй щедрий подарунок - купив будинок на Філіппінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король футболу знову потрапив до реанімації

Зараз Тухель очолює лондонський "Челсі". У минулому сезоні він допоміг команді стати переможцем Ліги чемпіонів. Після чотирьох турів англійської Прем'єр-ліги в цьому сезоні команда посідає друге місце, маючи в своєму активі 10 очок.

Зараз ви читаєте новину «Тухель ощасливив свою хатню робітницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути