Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 10:40

Третій новачок "Реала" обійшовся Пересу всього у 15 млн євро

Третій новачок "Реала" обійшовся Пересу всього у 15 млн євро

Захисник "Валенсії" і збірної Іспанії Рауль Альбіоль перейшов в мадридський "Реал".

Сума операції склала 15 мільйонів євро. Найближчим часом сторони офіційно оголосять про перехід. Альбіоль став вже третім літнім новачком "королівського клубу" вслід за Кака і Кріштіану Роналду.

23-річний футболіст виступав за "Валенсію" з 2004 року, зігравши більше ста матчів у Прімері. У чемпіонаті-2008/09 він провів 34 матчі і забив два голи. У ці дні Альбіоль у складі іспанської збірної бере участь в Кубку Конфедерацій.

Довідка Gazeta.ua

Рауль Альбіоль Тортахада (ісп. Raul Albiol Tortajada; нар. 4 вересня 1985) - іспанський футболіст, захисник. Гравець національної збірної Іспанії.

У 9 років, завдяки зв"язкам свого батька - колишнього футболіста, він став гравцем клубу "Бенідорм". У товариському матчі проти "Валенсії" Альбіоль проявив себе дуже добре, і тренер Валенсії запропонував його батькові перегляд у своєму клубі.

У 2005 році, він виступав за "Хетафе" на правах оренди. У "Хетафе" Рауль набув великого досвіду гри на високому рівні і після приїзду на Месталью став гравцем основного складу і кандидатом в збірну Іспанії.

Улюбленим футболістом Альбіоля є його одноклубник Карлос Марчена. Рауль заявляє, що багато чому навчився у Карлоса і хотів би, щоб у нього в майбутньому була така ж вдала кар"єра.

За матеріалами Турнір, Marca

Зараз ви читаєте новину «Третій новачок "Реала" обійшовся Пересу всього у 15 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути