неділя, 01 грудня 2019 10:23

Тренери Нідерландів і Австрії прокоментували групу з Україною

Тренери Нідерландів і Австрії прокоментували групу з Україною
Рональд Куман і Андрій Шевченко свого часу були топ-футболістами

Після жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи 2020 року, що пройшло в суботу в Румунії, тренери команд ділилися своїми враженнями. Про це пише "Сегодня".

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман виглядав задоволеним. Нагадаємо, напередодні жеребкування колишній захисник говорив: "Те, що ми зіграємо з Україною, не так уже й погано".

Тепер же Куман в першу чергу сказав, що радий отримати з третього кошика Австрію, а не Португалію:

"Звичайно, я вважаю за краще грати з Австрією, а не Португалією. З усією повагою до австрійців, ми знаємо, наскільки сильним опонентом є збірна Португалії. І мені подобається грати з командою, з якою ми не граємо часто. Само собою, я знаю багатьох гравців австрійської збірної, і ми приготуємося до зустрічі з ними з усією серйозністю".

Крім того, тренер "помаранчевих" присвятив кілька речень в свіжому коментарі нідерландським ЗМІ і українській команді:

"Україна грала у відбірковій групі з Португалією і посіла перше місце. Ми знаємо, як важко виграти у Португалії - українці змогли це зробити, а нам пощастило в цьому менше. З Андрієм Шевченком збірна України змінюється, і на Євро це буде сильний суперник. Українці грають товариські матчі з серйозними командами, так що у нас буде матеріал для їх вивчення".

Головний тренер збірної Австрії німець Франко Фода також висловився про майбутні матчі.

"Ще напередодні жеребкування я говорив, що ми готові грати проти будь-якого супротивника, який нам попадеться. У нас дуже сильна група. Нідерланди, - абсолютний топ-фаворит. Україна пройшла відбір без поразок, залишивши позаду себе Португалію і Сербію. Але ми будемо налаштовуватися на кожен конкретний матч, щоб у ньому досягти успіху. Думаю, на Євро все вирішать дрібні деталі, і ми зробимо все можливе, щоби вийти з групи ".

Також наставник австрійців порадів за фанів: "Вважаю, для уболівальників такий формат Євро-2020 хороший. Нашим фанам не буде складно переїхати: один раз ми зіграємо в Амстердамі, двічі - в Бухаресті. Збірна ж, думаю, базуватиметься у Відні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про суперників збірної України на Євро-2020

Збірна України стартує на Євро-2020 14 червня матчем проти Нідерландів в Амстердамі. 18 червня в Бухаресті вона зіграє з чевертой командою групи, а 22 знову в столиці Румунії поміряється силою зі збірною Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Тренери Нідерландів і Австрії прокоментували групу з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути