понеділок, 13 лютого 2012 17:45

Тренер збірної Замбії носив травмованого футболіста на руках
14

Фото: Reuters

Головний тренер збірної Замбії француз Ерве Ренар після перемоги у фіналі Кубка африканських націй взяв на руки травмованого футболіста Джозефа Мусонду і відніс його до партнерів по команді, щоб гравець міг разом з ними відсвяткувати успіх.

У вирішальному матчі з командою Кот-д'Івуара Мусонда вийшов на поле в основному складі, але отримав травму і на 12-й хвилині був замінений. Основний і додатковий час фінальної зустрічі закінчився внічию (0:0), а в серії пенальті з рахунком 8:7 перемогли замбійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замбія виграла Кубок Африки вперше в історії

Після того як футболісти почали відзначати успіх на полі, Ренар взяв Мусонду на руки, підбіг до інших гравців, а потім відпустив Мусонду.

43-річний Ренар вперше очолив збірну Замбії в 2008 році. На Кубку Африки 2010 року він вивів команду в 1/4 фіналу, а через кілька місяців після цього пішов у відставку, щоб очолити збірну Анголи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон Африки визначиться у матчі Кот-д'Івуара і Замбії

Вдруге Ренар став тренером збірної Замбії у жовтні 2011 року. На Кубку Африки замбійці, які не вважалися фаворитами, у півфіналі та фіналі перемогли Гану та Кот-д'Івуар і стали володарями трофея.

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Замбії носив травмованого футболіста на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути