понеділок, 15 вересня 2008 14:37

Тренер "Базеля" боїться "Шахтаря"

6 вересня матч групової стадії Ліги чемпіонів між "Базелем" і "Шахтарем" обслуговуватиме норвезька бригада арбітрів. Головний арбітр зустрічі - Тер"є Хауге. Йому допомагатимуть лайнсмени Ян-Петер Ранден і Ерік Рестад.

"Нас чекає матч з дуже сильною українською командою. У "Шахтаря" маса гравців, які виступають за свої національні збірні. Думаю, матч буде вкрай важким. Але ми підготуємося до нього й у вівторок штурмуватимемо ворота суперника відразу у декількох напрямках", - сказав Гросс.

Цілком можливо незабаром "Шахтар" поповнить нападник турецького "Бешикташа" Батухан Караденіз. Потенційному новачку "гірників" 17 років, і він є кандидатом у збірну Туреччини. "Батухан - нова зірка "Бешикташа", - повідомило виданню перевірене джерело. - За манерою гри та дриблінгом він нагадує колегу по амплуа, бразильця Рональдіньо. Гравець володіє хорошою реакцією та прекрасно відчуває партнерів на полі. Пропозицію про перехід Батухана керівництво донецького "Шахтаря" зробило відразу ж після товариського матчу "Шахтаря" з "Бешикташем", в якому турецький клуб виграв з рахунком 2:0".

Окрім "Шахтаря" зацікавленість до гравця проявляє ряд грандів європейського футболу. А конкретні пропозиції вже зробили "Манчестер Сіті", "Порту" та "Кельн". Отже Ринату Ахметову доведеться добре попітніти для того, щоб отримання гравця.

"Нас зацікавила пропозиція "Шахтаря", - сказав технічний директор "Бешикташа" Ертюгрул Саглам.- Відразу видно, що ми маємо справу з серйозними людьми. Але ми поки не налаштовані його продавати. Єдиним рішенням цього питання бачу оренду гравця. Якщо Ахметова влаштує цей варіант, то ми готові вступити в переговори".
З чуток, президент "Шахтаря" готовий до останнього битися за нападаючого і готує 5 мільйонів євро на його придбання.

"Утро.ua"

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Базеля" боїться "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути