Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 08:22

Травмованого Хея може замінити Повєткін

Травмованого Хея може замінити Повєткін

Чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко прокоментував новину про відміну бою проти британця Девіда Хея.

"Якби, що-небудь подібне трапилося зі мною, то Хей би вже почав злословити, але я так не робитмму, - сказав Кличко. - Безумовно, я вийду на ринг 20 червня. Я чекав Хея вже півроку, так що я битимуся. Але я не поливатиму брудом і не битиму лежачого, навіть якщо він б він вчинив іншим чином".

Я не поливатиму брудом і не битиму лежачого

Офіційний претендент на титул IBF Олександр Повєткін - один з можливих кандидатів на заміну Хея. Ситуацію прокоментував менеджер росіянина Володимир Хрюнов.

"Британець Девід Хей не зможе через травму взяти участь в бою за звання чемпіона світу за версією WBO і IBF з діючим володарем титулу, українцем Володимиром Кличком, який повинен відбутися 20 червня в німецькому Гельзенкірхені на стадіоні "Шальке".

Команда українського боксера терміново шукає заміну Хею, одним з найбільш вірогідних кандидатів є росіянин Олександр Повєткін.

"Промоутер Вільфрід Зауерланд запитав, чи готовий Повєткін замінити Хея", - сказав менеджер росіянина Володимир Хрюнов. "Ми взяли час на роздуми."

Американські спаринг-партнери Повєткіна Майкл Грант і Рей Уостін висловили готовність у будь-який момент вилетіти до Європи для проведення тренувальних боїв".

За матеріалами Турнир, Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Травмованого Хея може замінити Повєткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути