Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 12:45

Трагічно загинув триразовий чемпіон України з ралі

Легенда українського автоспорту, гонщик і конструктор Андрій Олександров загинув під час "Ралі Слівен", що проходить в Болгарії в рамках Кубка Східної Європи, повідомляє sport.com.ua.

Автомобіль українця вилетів з траси і врізався в дерево. Разом з Андрієм Олександровим в цьому ралі в ролі штурмана брала участь і його дружина - Оксана Олександрова. Оксана, хоча і одержала пошкодження, але залишилася жива. Зараз вона здатна розмовляти і пересуватися, і знаходиться в слівенській лікарні.

Відомий гонщик і журналіст Олексій Мочанов так прокоментував те, що трапилося:"Андрій Олександров - безумовно найкращий конструктор спортивних автомобілів Subaru на просторах СНД, він готував до ралі всі спортивні Subaru в Україні і деякі для Росії. Він - прекрасний гонщик, професіонал, просто відмінна людина. Через пару годин після його смерті я просто не знаю, як реагувати на те, що трапилося. У мене шок!"

Андрій Олександров народився у Львові в 1965 році, довго жив в Одесі, а в 1995 році переїхав до Києва. Олександров тричі був чемпіоном України з ралі, двічі чемпіоном України з кільцевих гонок. З 1999 року він пересів на автомобілі марки Subaru.

Зараз ви читаєте новину «Трагічно загинув триразовий чемпіон України з ралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути