четвер, 23 липня 2009 13:22

Тимощука вже включили у символічну збірну бундесліги

Тимощука вже включили у символічну збірну бундесліги

Відомий у минулому німецький хавбек Штефан Еффенберг назвав у Bild свій варіант dream-team бундесліги майбутнього сезону. У ній колишній гравець "Баварії" і збірної включив і новачка мюнхенського клубу - півзахисника збірної України Анатолія Тимощука, якого охарактеризував так: "У нього міжнародний досвід, він в захисті неймовірно сильний, може також пожвавити гру попереду. Цей футболіст в Мюнхені доб"ється успіху".

Повністю збірна від Еффенбрга виглядає так: Леманн ("Штутгарт"), Шефер ("Вольфсбург"), Хююпя ("Байєр"), Вестерманн ("Шальке"), Бек ("Хоффенхайм"), Фрінгс, Езіл (обидва - "Вердер"), Тимощук ("Баварія"), Зе Роберто ("Гамбург"), Графіте ("Вольфсбург"), Ібішевіч ("Хоффенхайм").

Штефан Еффенберг (нім. Stefan Effenberg; 2 серпня 1968, Гамбург, ФРН) - німецький футболіст, півзахисник. Колишній гравець збірної Німеччини з футболу. Найцінніший гравець, який брав участь в єврокубкових матчах у 2000-2001 за версією УЄФА.

За матеріалами "Динамо Киев от Шурика"

Зараз ви читаєте новину «Тимощука вже включили у символічну збірну бундесліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути