субота, 18 липня 2009 15:23

Тимощук познайомився з кумиром дитинства

Тимощук познайомився з кумиром дитинства

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук з юних років мріяв бути схожим на зірку німецького футболу 80-90-х Лоттара Маттеуса. І ось екс-капітан "Зеніту", а нині новачок мюнхенської "Баварії" познайомився зі своїм кумиром дитинства. Відбулося це завдяки зусиллям журналу Sportbild, що організував сумісне інтерв"ю двох знаменитих футболістів, які прийшли на зустріч в ресторан разом з дружинами і взяли участь в невеликій фотосесії.

- У минулому сезоні гра оборони "Баварії" викликала серйозні нарікання, деколи вона нагадувала прохідний двір, - вважає Маттеус. - Саме тому Тимо стане для "Баварії" ключовим гравцем. Взагалі-то це повинно було відбутися набагато раніше. Пам"ятаю, роки чотири тому я сказав генменеджеру баварців Хенессу: "Улі, цього хлопця ви просто зобов"язані дістати!" Ну що ж, краще пізно, ніж ніколи. На мій погляд, Тимо - найкраще придбання "Баварії" в цьому міжсезонні, на своїй позиції він один з найкращих в світі.

- У нас у команді багато новачків, будується абсолютно нова команда, - відзначив Тимощук. - Мені в Німеччині постійно натякають, що скоро отримаю капітанську пов"язку. Звичайно, для мене було б величезною честю стати капітаном такого славетного клубу. Але на даний момент цю роль виконує Марко ван Боммель. Як воно буде далі - вирішувати не мені, а тренеру і партнерам по команді.

- Прихід Тимощука зовсім не означає, що ван Боммель сяде на лавку, - вважає Маттеус. - Гадаю, Луї ван Галь придумає, як сумістити їх на полі. Але особисто для мене є очевидним, що шостого номера (так в Німеччині називають позицію опорника - прим. Sportbox.ru) повинен грати Тимо і лише він.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Тимощук познайомився з кумиром дитинства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути