середа, 08 липня 2009 08:26

Тимощук оформив "дубль" у "Баварії"

Тимощук оформив "дубль" у "Баварії"

Колишній капітан "Зеніту" і донецького "Шахтаря" Анатолій Тимощук поступово адаптується у "Баварії".

На зборі підопічні Луї ван Гала провели три двосторонніх матчі. Два з них закінчилися з рахунком 3:1 і 10:6 на користь команди Тимощука, у третій грі була зафіксована нульова нічия.

У двох матчах українець грав у змішаному складі, разом з молоддю, у третьому - в умовній "основі". У другому спарингу (грали шість на шість) Тимощук забив два м"ячі. Решта ігор проходила у звичайному режимі - 11 на 11.

Тимощук розповів про відчуття від перших тренувань з німецькою командою, а також заявив, що не боїться конкуренції з боку голландського хавбека Марка ван Боммеля.

"Цілі ті ж, що і у всієї "Баварії", - перемагати. А особисто для мене дуже важливо, що гратиму у великому клубі, у сильному чемпіонаті, при переповнених трибунах.

Марк ван Боммел - не тільки сильний гравець, але і приємна людина. Він, до речі, був першим, з ким я зустрівся у Мюнхені. Коли сюди прилетів, з ним в аеропорту випадково зіткнувся.

Він прилетів з Франції, я - з Італії, де проводив відпустку. Разом у місто і поїхали. А щодо місця в основі... Тут тренуються 25 футболістів. І всі хочуть грати. І я не виключення. Але вибрати з нас 11 основних гравців - це справа тренера", - сказав Тимощук.

По материалам Террикон, "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук оформив "дубль" у "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути