вівторок, 21 липня 2009 08:40

Травма Тимощука виявилася несерйозною

Травма Тимощука виявилася несерйозною

Травма Анатолія Тимощука, яку він отримав у суботньому матчі з "Гамбургом", виявилася не такою серйозною - українець розраховує одужати за декілька днів.

Луї ван Гал не в настрої. І це зрозуміло: "втішливий фінал" першого серйозного турніру німецького міжсезоння "Ті-хоум Кап" для голландця очевидно не межа мрій. Адже раніше він голосно заявляв про те, що планує вигравати з "Баварією" всі турніри, в яких команда братиме участь.

Можливо, саме тому голландець, після поразки від "Гамбурга" поскаржився, що команда "Поки не прониклася його ігровою філософією", проти "Шальке" випускає абсолютно новий склад. Отже Тимощук опиниться на лавці не тільки через удар по стегну. Головний конкурент Анатолія в боротьбі за місце опорника Марк ван Боммель теж сидить на лавці запасних.

У грі проти "Гамбурга" Тимощук, який грав у півзахисті справа, і ван Боммель були у "Баварії" кращими. Оттль і Боровскі, які їх замінили, такого вагомого внеску до гри мюнхенської команди не зробили. Але цей "мінус" помітно переважує жирний "плюс" із прізвищем Оліч. Хорват пропускав попередні контрольні матчі "Баварії" через дискваліфікацію. Дорвавшись нарешті до м"яча, Івіца безупинно турбував захист "Шальке", атакуючи не тільки зі свого улюбленого лівого флангу, але і справа, і по центру.

Реактивна гра Оліча приносить плоди - Івіца взяв участь в обох голах "Баварії". Мюнхенці обіграли "Шальке" з рахунком 2:1.

Ван Гал, не дивлячись на перемогу, не виглядає дуже задоволеним. Зате мюнхенські футболісти, що поспішають в автобус, очевидно задоволені перемогою. Посміхається і майже не накульгує Тимощук.

- Здається, пошкодження виявилося не дуже серйозним, - говорить він журналістам. - Тут все дуже професійно: ввечері мене довго мучили лікарі і масажисти, і результат не примусив себе довго чекати. Сподіваюся, все буде нормально, і дня через три-чотири зможу працювати в загальній групі. Відставати не хочеться!

"ТІ-ХОУМ КАП"

Матч за 3-є місце

Шальке - Баварія - 1:2 (1:2)

Голи: Брено, 13 - 0:1, Хеведес, 26 - у свої ворота - 0:2, Халіл Алтинтоп, 29 - 1:2.

Фінал

Штутгарт - Гамбург - 0:3 (0:2)

Голи: Бенджамін, 25 - 0:1, Пітройпа, 28 - 0:2, Петріч, 58 - 0:3.

За матеріалами Террикон, "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Травма Тимощука виявилася несерйозною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути