Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 10:52

Тимощука і Погребняка спробують спокусити новими контрактами

Керівництво пітерського футбольного клубу "Зеніт" запропонує нові контракти лідерам команди Анатолію Тимощуку і Павлу Погребняку. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Зарплата гравців за новими угодами збільшиться. Суми, які футболісти отримуватимуть, не уточнюються.

Рішення продовжити угоди з лідерами "Зеніту" було прийняте на зустрічі президента клубу Олександра Дюкова з головним тренером Діком Адвокатом та радником з трансферної політики Костянтином Сарсанія.

Як відзначає видання, в 2009 році закінчуються контракти у цілого ряду футболістів "Зеніту". У липні закінчується термін угод з Ігорем Денісовим, Кім Дон Чжіном, Лі Хо. У грудні 2009 року закінчуються контракти Погребняка, В"ячеслава Малафєєва, Олександра Анюкова, Алехандро Домінгеса, Фернандо Ріксена, Івіци Кріжанаца, Каміла Чонтофальскі.

Останнім часом в європейських ЗМІ неодноразово з"являлася інформація про інтерес до лідерів "Зеніту" з боку провідних європейських клубів. Так, німецька газета Bild 11 листопада написала, що Тимощук може перейти до мюнхенської "Баварії". Сума трансферу гравця оцінюється в 15 мільйонів євро. Також відомо про інтерес "Баварії" до Погребняка.

Зараз ви читаєте новину «Тимощука і Погребняка спробують спокусити новими контрактами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути