вівторок, 12 червня 2007 08:44

Тимощук: "Зеніт" може розраховувати на чемпіонство

Вчора "Зеніт" зіграв унічию з "Локомотивом". У разі перемоги пітерський клуб міг одноосібно очолити чемпіонат Росії.

Капітан "Зеніту" Анаталоій Тимощук, 28 років, зізнався, що якраз велике бажання опинитися на верхньому рядку турнірної таблиці якоюсь мірою і перешкодило його команді перемогти, повідомляє Спорт.com.ua.

Тимощук погодився, що наприкінці матчу "Локомотив" створив більше гольових моментів. Але додав, що протягом усього матчу територіальна перевага була на боці саме його команди.

- Після відіграного голу нам потрібно було продовжувати у тому ж дусі, діяти так само організовано, не забуваючи про захист. Однак усі чомусь великими силами пішли в атаку. Мабуть, дуже хотіли очолити турнірну таблицю, забити другий гол. Думаю, наприкінці матчу нам не вистачило саме концентрації, - каже Тимощук. - Те, що поки що не вдається обіграти нікого з лідерів, не повинно на нас давити. Для того, щоб стати чемпіонами, потрібно ще й аутсайдерів обігравати. У нас є цілком реальні шанси святкувати перемогу на фініші сезону, адже у нас зараз однакова кількість очок з ЦСКА та "Спартаком".

Зараз ви читаєте новину «Тимощук: "Зеніт" може розраховувати на чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути