субота, 11 квітня 2009 12:15

Тимощук прочитав студентам лекцію

Тимощук прочитав студентам лекцію

Перед матчем з "Амкаром" капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук прочитав в Санкт-Петербурзькому державному університеті лекцію, в якій розповів про свою команду і лідерські якості кожного з її гравців.

Аудиторія, в якій чекали появи українського футболіста, виявилася переповненою. Майбутні бізнесмени зайняли у навчальному залі місця не тільки за партами, але і навколо них.

Переговори з "Баварією" на даний момент продовжуються

Лекції в традиційному сенсі цього слова, втім, не вийшло. Після вступного слова півзахисник почав відповідати на питання студентів. Слухачів курсів Вищої школи менеджменту цікавило буквально все - починаючи від системи виборів капітана і закінчуючи такими серйозними питаннями, як процедура підписання футболістом контрактів - як спортивних, так і рекламних.

"У "Зеніті" дуже багато гравців, які володіють лідерськими якостями, - відповів на одне з цих питань Тимощук. - Кожен футболіст, який виходить в основному складі, здатний повести за собою команду".

Капітан пітерців особливо відзначив, що лідерські якості у футболіста повинні бути присутніми не тільки на полі, але і за його межами. "Інтереси команди завжди вище власних, - підкреслив українець. - Якщо забувати про це хоч би на мить, то хорошим капітаном не стати".

Студенти ледь не розірвали Тимощука на сувеніри

Не обійшлося і без питань про трансферну активність клубів: студентів цікавили технологія переходів футболістів з команди в команду і чутки про перехід гравця з "Зеніту" у "Баварію" влітку. "Переговори на даний момент продовжуються, і говорити про те, що я залишу "Зеніт", було б неправильно, - пояснив ситуацію Тимощук. - Зараз я гравець команди Діка Адвоката, і незалежно від результату переговорів я віддаватиму "Зеніту" всі сили".

Після закінчення "лекції" капітан синьо-біло-блакитних провів масштабну автограф-сесію - Анатолій розписався кожному з трьох сотень присутніх і незліченну кількість разів сфотографувався із студентами.

За матеріалами turnir.com.ua, ФК "Зеніт"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук прочитав студентам лекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути