вівторок, 28 травня 2013 09:11

Тимощук приїде до України з Кубком Чемпіонів

Тимощук приїде до України з Кубком Чемпіонів
Кубок Чемпіонів приїде в Україну через 10 років. Фото: reuters.com

Цього літа головний клубний трофей континенту - Кубок європейських чемпіонів удруге відвідає Україну. Після того, як в 2003 році його українським уболівальникам живцем показував Андрій Шевченко, який виграв з "Міланом" Лігу чемпіонів, "вухатий", як прозвали цей трофей вболівальники через його дизайн, здійснить вояж в нашу країну разом з Анатолієм Тимощуком.

Незважаючи на те, що в розіграші найпрестижнішого клубного турніру в світі, який завершився, Тимощук провів на полі всього 140 хвилин, в "Баварії" до нього ставляться з великою повагою. В іншому випадку навряд чи б один з лідерів команди Бастіан Швайнштайгер танцював на святкуванні перемоги в Лізі чемпіонів з зав'язаним на голові шарфом збірної України, який своєму одноклубнику "позичив" саме Тимощук, а головний тренер Юпп Хайнкес називав Анатолія в числі тих "робочих конячок" колективу, які повністю викладаються на тренуваннях.

До слова, у 2008 році Тимощук вже здійснював вояж по Україні з європейським кубком. У тому сезоні Анатолій разом з пітерським "Зенітом", де він був капітаном команди, здобув перемогу в Кубку УЄФА (нині - Ліга Європи), після чого разом з трофеєм відвідав рідний Луцьк, майже рідний Донецьк і Київ.

Імовірно, Кубок європейських чемпіонів здійснить подорож тим самим маршрутом.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук приїде до України з Кубком Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути