Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 13:11

Тимощук назвав дочок іменами з трьох літер

Тимощук назвав дочок іменами з трьох літер

Анатолій Тимощук до сьогоднішнього дня тримав у секреті імена своїх дочок-двійнят, але, як з"ясувалося, своїх дівчаток Толік назвав Ноа і Міа. Так стверджує офіційний сайт мюнхенської "Баварії", за яку виступає півзахисник. В профілі гравця в графі "Сімейний стан" записано: "Дружина Надія, дочки Ноа і Міа".

Нагадаємо, що футболіст збірної України став батьком у квітні нинішнього року. У його дружини Надії трапилися передчасні пологи на шостому місяці вагітності. На світ з"явилися дві крихітні дівчинки вагою 660 грамів. За з життя і здоров"я відчайдушно боролися лікарі. А тренери і футболісти мюнхенської "Баварії" у підтримку Анатолія, який перебував у лікарні з дружиною, присвятили свою перемогу над "Ліоном" і вихід німецького клубу у фінал Ліги чемпіонів сім"ї Толіка.

Анатолій важко переживав ситуацію і максимально обмежив спілкування з пресою.

Однак зовсім недавно, в серпні, після товариського матчу збірних України та Нідерландів Толік заспокоїв усіх, запевнивши, що Надя почуває себе добре, а дівчатка зростають. На запитання про імена дочок сказав тоді, що "поки це секрет", але обіцяв незабаром все розповісти.

Однак, за чутками, які поширювала російська і німецька преса, дівчата все-таки ще потребують лікування. Нібито саме через це в літнє міжсезоння Анатолій Тимощук не зміг піти з "Баварії", хоча в його послугах був зацікавлений ряд клубів Прем"єр-ліги Росії. За здоров"ям Ноа і Міа Тимощук стежать провідні медики Німеччині - саме вони наполягли на тому, що дітей поки рано перевозити в іншу країну.

Прес-секретар Анатолія Віталій Юрченко підтвердив, що дівчаток звуть Ноа і Міа.

"Проте, чому батьки зробили саме такий вибір, відповісти важко", - прокоментував інформацію Віталій.

На жаль, телефон Анатолія Тимощука не відповідав, тому дізнатися, чому футболіст назвав дочок саме цими оригінальними іменами у нього не вдалося. У тлумачі імен з"ясувалося наступне.

Ноа - жіноче біблійне ім"я, походить від кореня, що позначає рух. У Торі це одна з п"яти дочок Салпаада, які зажадали успадкувати землю померлого батька, адже у того не було синів.

Міа - жіноче ім"я зі значенням "благословенна", іноді розглядається також як сучасний варіант імені Марія, а також як варіант імені Мія - "моя".

За матеріалами "Комсомольская правда"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук назвав дочок іменами з трьох літер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути