Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 11:33

Тимощук цілий місяць "пробув" гравцем "Баварії"

Тимощук цілий місяць "пробув" гравцем "Баварії"

Прес-секретар півзахисника санкт-петербурзького "Зеніту" Анатолія Тимощука Віталій Юрченко спростував повідомлення про перехід українського футболіста до мюнхенської "Баварії", повідомляє "Фонтанка".

3 жовтня на офіційному сайті "Баварія" з"явилася інформація про те, що опорний півзахисник "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук вже цілий місяць є гравцем німецького клубу. Як пише німецьке видання TagesZeitung, там з"явився та деякий час провисів наступний текст: "Незадовго до закриття трансферного вікна "Баварія" поповнилася ще одним гравцем. Ним став капітан переможця Кубка УЄФА "Зеніту" Анатолій Тимощук, який підписав контракт терміном XYZ років з мюнхенським клубом", - мовилося в повідомленні.

Термін договору на момент появи новини не був відомий, тому замість цифр були присутні букви "XYZ", - припускає видання. Проте повідомлення швидко пропало з сайту.

Як повідомив прес-секретар футболіста Віталій Юрченко, ніяких угод з "Баварією" Анатолій Тимощук не укладав.
"Дійсно, ми вже говорили, що влітку, незадовго до закриття трансферного вікна, "Баварія" зверталася до нас, але "Зеніт" категорично відмовився вести переговори на тему можливого переходу. Ніяких інших переговорів після цього не було", - заявив Юрченко.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук цілий місяць "пробув" гравцем "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути