понеділок, 09 липня 2012 17:27

Террі на суді зізнався в расистській образі Фердінанда

Террі на суді зізнався в расистській образі Фердінанда
Террі покаявся, що "наїхав" на Фердінанда. Фото: guardian.co.uk

У понеділок, 9 липня, у Вестмінстерському окружному суді почалися слухання справи за звинуваченням капітана "Челсі" Джона Террі в образах расистського характеру на адресу захисника "Куїнз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда

Як повідомляє Чемпионат.com, на слухання, які повинні тривати п'ять днів, прибув і сам Террі в супроводі свого адвоката. Футболіст заявив суду, що відповів Фердинанду, після того як той дозволив собі глузування щодо позашлюбних пригод Террі. Як відомо, капітан "Челсі" звинувачувався у зв'язку з колишньою подругою свого екс-одноклубника і товариша по збірній Вейна Бріджа Ванессою Перронсель.

Захисник "Челсі" не став заперечувати, що дозволив собі образи на адресу Фердинанда, але заявив, що лише повторив фразу, сказану Фердинандом, який перепитав у Террі, як той його назвав.

Цікаво, що максимальним покаранням для Террі в разі визнання його провини стане штраф у розмірі 2,5 тис. фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що інцидент за участю Террі і Фердінанда стався в минулому сезоні 23 жовтня в матчі англійської прем'єр-ліги. Розслідуванням цієї справи зайнялася поліція, і проти 31-річного Террі були висунуті звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Террі на суді зізнався в расистській образі Фердінанда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути