понеділок, 07 травня 2007 17:17

Террі хоче повернути чемпіонство якнайшвидше

 

Капітан "Челсі" Джон Террі, 26 років, що до цього двічі поспіль піднімав кубок Прем"єр-ліги, поділився своїми думками про наміри "Синіх" після того як "Манчестер Юнайтед" став чемпіоном Англії, повідомляє російський сайт "Челсі".

- Цього сезону ми знову не змогли виграти Лігу Чемпіонів, і, звичайно, хочемо перемогти в ній наступного року. Але чого ми хочемо найбыльше, так це знову стати чемпіонами Англії, і в наступному сезоні ми боротимемося за титул.

- Я впевнений, що "Манчестер Юнайтед" купить нових гравців, і підсилить таким чином склад. Те ж саме зробить і безліч інших команд, але ми не маємо наміру влаштовувати їм легке життя.

Капітан "Синіх" впевнений, що той факт, що його команда не давала суперникові розслабитися майже до самого кінця - вже велике досягнення.

- Ви бачили, як вони грали. Виїзний матч з "Манчестер Сіті", виїзний матч з "Евертоном". Ми трохи сподівалися, що вони можуть помилитися в цих матчах. Вони не помилилися. Але помилялися до цього - в матчі з "Мідлсбро", наприклад, ми були впевнені, що "МЮ" переможе. Правда, так само ми були впевнені і в своїй перемозі з "Болтоном". Що вийшло у результаті, всі ми знаємо.

-На жаль, ми не перемогли цього року, і повинні привітати "Манчестер Юнайтед". Вони були дуже вправними цього року, і деякі з їх футболістів показували просто фантастичну гру.

- Звичайно, було б дуже добре пресингувати їх до самого кінця чемпіонату, але все стало зрозумілим в нашому матчі проти "Арсеналу" (1:1). Я думаю, після цього матчу ми стали сильнішими. Ми дуже добре провели перший тайм, і явно домінували в другому, - підсумував Террі.

Зараз ви читаєте новину «Террі хоче повернути чемпіонство якнайшвидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути