Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2011 10:00

Тернополю потрібно більше 12 млн гривень на підготовку до Євро-2012

Тернополю потрібно більше 12 млн гривень на підготовку до Євро-2012

На завершення реконструкції тернопільського міського стадіону з державного та обласного бюджетів необхідно понад 12 мільйонів гривень. Про це під час засідання робочої групи з підготовки та проведення в Тернополі заходів в рамках Євро-2012 повідомив начальник управління сім'ї, молоді та спорту Тернопільської міської ради Юрій Юрик.

За його словами, на реконструкцію об'єкту у 2010 році було спрямовано 2 мільйони 100 тисяч гривень, а на 2011 рік у міському бюджеті на реконструкцію стадіону передбачено 3 мільйони гривень.

Робочою групою було проаналізовано стан підготовки проектно-кошторисної документації освітлення поля та глядацьких трибун арени, оновлення бігових доріжок та інформаційного табло. Спільно з МВ УМВС опрацьовано питання забезпечення громадського порядку, належного порядку під час масових заходів та безпеки гостей, учасників заходів чемпіонату, встановлення відеоспостереження в спортивних спорудах.

Окремим питанням робочої групи стало обговорення підготовки конкурсу на влаштування інфраструктурних об'єктів туристичного, спортивного, мистецького, побутового спрямування.

За словами голови робочої групи заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюри, особливу увагу при підготовці міських заходів в рамках проведення чемпіонату Європи буде спрямовано на реалізацію конкретних інфраструктурних проектів та чітку координацію дій всіх профільних організацій, установ та підприємств.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «Тернополю потрібно більше 12 млн гривень на підготовку до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути