неділя, 23 жовтня 2011 11:53

"Терек" виграв вперше за десять турів

"Терек" виграв вперше за десять турів

Грозненський "Терек" здобув першу за 10 турів перемогу в чемпіонаті Росії з футболу. Чеченський клуб в матчі, що відбувся 22 жовтня, вдома з мінімальним рахунком виграв у пермського "Амкара". Єдиний гол в матчі на 70-й хвилині забив бразильський захисник клубу Антоніо Феррейра.

Ця перемога також стала першою для нового головного тренера клубу Станіслава Черчесова, який був призначений керувати командою 27 вересня. Після цієї перемоги "Терек" з 28 очками в 28 іграх посідає 11 місце в турнірній таблиці. "Амкар" знаходиться на 12 місці і поступається "Тереку" одним очком.

У іншому матчі 28-го туру чемпіонату Росії "Крилья Совєтов" в гостях зіграли внічию з "Кубанню" 1:1. Рахунок у цій зустрічі відкрили гості на 41-й хвилині, але на самому початку другого тайму "Кубань" зуміла відігратися.

У ще одному поєдинку "Волга" вдома програла "Краснодару", 0:2.

Решту матчів 28-го туру пройдуть у неділю, 23 жовтня. Серед інших ігор можна виділити зустріч "Анжі" і ЦСКА в Махачкалі. Лідер чемпіонату Росії "Зеніт" зіграє в гостях з "Ростовом".

Зараз ви читаєте новину «"Терек" виграв вперше за десять турів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути