Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2009 13:49

Теніс. Українці відсвяткували подвійну турнірну перемогу в Туреччині

Теніс. Українці відсвяткували подвійну турнірну перемогу в Туреччині

Українець Іван Сергеєв став переможцем одиночного розряду турніру ITF серії Ф"ючерс в Анталії (Туреччина) з призовим фондом - $10 000.

У півфіналі турніру Сергеєв (N 5 посіву) впевнено переграв норвежця Ерлінга Твейта - 6:2, 6:2, а у фіналі не залишив шансів росіянинові Валерію Руднєву (N 6 посіву) - 6:3, 6:1.

Для Сергеєва це перший одиночний трофей ITF в 2009 році. На даний момент Іван перебуває на 395-ій сходинці рейтингу АТР.

У парному розряді перемогу також святкували українці. У фіналі дует братів Вадима та Гліба Алексеєнків у важкому матчі здолав норвезьку пару Ерлінг Твейт / Стіан Боретті - 6:4, 1:6, 14:12. Тепер брати зможуть істотно піднятися зі свого 716-го парного рейтингу АТР.

FuturesTournaments і Satellitetournament, з яких складається чоловічий і жіночий тур ITF (Міжнародній федерації тенісу) слугують початковими сходинками в світі професійного тенісу, а їх результати враховуються в рейтингах ATP і WTA

Gazeta.ua, Tennis.ua

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українці відсвяткували подвійну турнірну перемогу в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути