субота, 17 вересня 2011 11:59

Теніс. Тетяна Лужанська завоювала титул у Китаї

Теніс. Тетяна Лужанська завоювала титул у Китаї

Тетяна Лужанська стала переможницею змагань у парному розряді на турнірі у Нгібо (Китай) з призовим фондом 100 000 доларів.

У вирішальному поєдинку парного розряду українсько-китайський тандем Лужанська / Женг в наполегливому протистоянні переграли четверту сіяну китайсько-тайпейську пару Хан / Чан у трьох партіях з підсумковим рахунком 6:4, 5:7, 10:4.

На турнірі у Роттердамі (Голландія), призовий фонд якого становить 25 000 доларів, українка Софія Ковалець програла у чвертьфіналі.

Тенісистка у боротьбі за вихід у півфінал не змогла скласти гідної конкуренції другій ракетці посіву Стефані Вогт з Ліхтенштейну, поступившись їй у двох партіях з розгромним рахунком 1:6, 0:6. У парному розряді Ковалець припинила свої виступи на стадії чвертьфіналу.

Український тенісист Вадим Алексєєнко побореться за вихід у фінал на турнірі у Нісі (Сербія) з призовим фондом 10 000 доларів.

У чвертьфіналі наш тенісист впевнено переграв четвертого сіяного японця Такуто Нікі з рахунком 6:3, 6:2. У боротьбі за вихід у фінал український тенісист зіграє проти першого сіяного хорвата Крістіяно Месароса. У парному розряді другий сіяний українсько-чеський тандем Алексєєнко / Школодюк відмовився від участі.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Тетяна Лужанська завоювала титул у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути