субота, 17 вересня 2011 10:56

Кубок Девіса. Україна і Словаччина обмінялися перемогами

Кубок Девіса. Україна і Словаччина обмінялися перемогами

У Братиславі відбулися два поєдинки матчу Словаччина - Україна в Кубку Девіса. Ігровий день почався не найкращим чином для нашої команди - друга ракетка збірної Ілля Марченко поступився Мартіну Кліжану у чотирьох сетах. Першу партію українець виграв на тай-брейку, але далі сети брав тільки словак - 7:6, 3:6, 1:6, 3:6.

Наступними на корт вийшли Сергій Стаховський і Павол Червенак. Тут лідер української збірної не зазнав жодних проблем у грі зі словаком - 7:5, 6:2, 6:1, повідомляє Sport.ua.

Капітан української збірної Орест Терещук прокоментував підсумки першого ігрового дня.

"Рахунком 1-1 після першого дня я в принципі задоволений. Але розумію, що Ілля міг виграти перший матч, шанси були, особливо після виграного ним першого сету.

Звичайно, Кліжан зараз на підйомі, показав дуже якісний теніс, але Марченку не вистачає впевненості. Він грав сьогодні добре, але, зустріч програв.

Що стосується Сергія Стаховського, то він виконав завдання на всі сто відсотків. Здобув впевнену перемогу і продемонстрував змістовний теніс", - передає слова капітана Тенісний портал України.

У суботу нас чекає лише один поєдинок: парна зустріч. Попередньо на гру заявлені такі тенісисти - Полашек / Зеленай - Стаховський / Бубка. Початок матчу о 15:00.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Україна і Словаччина обмінялися перемогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути