Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2011 17:13

Теніс. Стаховський припинив боротьбу в другому раунді Мюнхена

Теніс. Стаховський припинив боротьбу в другому раунді Мюнхена

Український тенісист Сергій Стаховський завершив свої виступи на турнірі ATP у Мюнхені.

У матчі другого раунду киянин, посіяний під 6 номером, програв італійському тенісисту Потіто Стараче: 4-6 2-6. Два стартових гейми суперники брали, практично не напружуючись. Але потім у Стаховського почалися збої. Двічі поспіль він вів на своїй подачі з рахунком 30:0, який потім перетворювався на 30:40 і 40:40. Але якщо в першому випадку Сергію вдалося виграти гейм, то в другому Стараче заробив ще один брейк-поінт і реалізував його.

Втім, за рахунку 4:5 у Стаховського був шанс повернутися в сет, але, ведучи в рахунку 40:15, він більше не зумів виграти в італійця жодного м'яча.

Більше того, три наступні гейми на подачі Стараче також завершувалися повним фіаско українця. Лише з четвертої спроби Сергію вдалося нав'язати супернику боротьбу, і навіть заробити третій брейк-поінт, але Потіто знову не дозволив його реалізувати.

Правда, до цього часу Стаховський вже встиг програти свою подачу, оскільки йому, на відміну від Стараче, нечасто вдавалося подати перший м'яч. Ну а в сьомому геймі італієць зробив ще один брейк, після якого стало ясно, що перемога з його рук уже нікуди не вислизне.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський припинив боротьбу в другому раунді Мюнхена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути