неділя, 26 серпня 2012 14:20

Теніс. Квітова виграла турнір у Нью-Хейвені

Теніс. Квітова виграла турнір у Нью-Хейвені
Квітова виграла дев'ятий титул у кар'єрі. Фото: reuters.com

П'ята ракетка світу чешка Петра Квітова стала переможницею турніру WTA New Haven Open at Yale. У фінальному матчі 22-річна чеська тенісистка перемогла 14-ту ракетку світу, 25-річну росіянку Марію Кириленко - 7/6 (9), 7/5.

Перший сет пройшов у рівній боротьбі, але Квітова виграла на тай-брейку. У другій партії Кириленко зробила два брейки і повела з рахунком 5/2. Тим не менш, потім Петра зуміла взяти п'ять геймів поспіль, і за 2 години 7 хвилин вирвала підсумкову перемогу.

На рахунку Квітової - 7 ейсів і 3 подвійні помилки, а Кириленко 7 разів помилялася на подачі. Завдяки цій перемозі Петра зрівняла рахунок в очному протистоянні з Марією - 3:3.

Цей титул став дев'ятим в кар'єрі Квітової, і другим у сезоні 2012 року. Кириленко в одинадцятий раз в кар'єрі грала у фіналі турніру WTA, і в шостий раз програла. За перемогу чеська тенісистка отримає 470 очок в залік рейтингу WTA, а також $ 107,000 призових.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Квітова виграла турнір у Нью-Хейвені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути