понеділок, 14 жовтня 2013 10:30

"Технічна поразка "Дніпру"? Я проти" - Добкін

"Технічна поразка "Дніпру"? Я проти" - Добкін
Добкін готовий надати "Дніпру" стадіон "Металіст". Фото: comments.ua

Губернатор Харківщини Михайло Добкін, який також очолює обласну організацію федерації футболу, розповів про недограний матч "Дніпро" - "Металіст", повідомляє Террикон.

"На жаль, в регламенті відсутня норма, яка дозволила б повністю переграти цей матч. Для мене це було б найбільш справедливим рішенням. Швидше за все, нам доведеться дограти цей матч, починаючи з другого тайму. Вирішити результат цього матчу в кабінетах, зарахувавши технічну поразку "Дніпру"? Я проти" , - сказав губернатор.

"Якщо ми цей матч все-таки дограємо (схоже, що так і буде), я вважаю, що ми повинні покарати тих, хто допустив, що "Металіст" потрапив у нерівні умови. Як для мене, один з правильних виходів - дискваліфікація "Дніпро- Арени" на один або більше матчів чемпіонату України, - додав він. - Якщо дніпропетровці будуть таким чином покарані, думаю, що стадіон "Металіст" із задоволенням надасть можливість "Дніпру" зіграти один з домашніх матчів на нашій арені. Підтримку гарантуємо", - зазначив він.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Металіст" був перерваний через проблеми зі світлом на "Дніпро Арені". Згідно з рішенням Прем'єр -ліги команди дограють другий тайм у резервний день. На момент переривання зустрічі рахунок був 2:1 на користь дніпропетровської команди.

Зараз ви читаєте новину «"Технічна поразка "Дніпру"? Я проти" - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути