пʼятниця, 04 листопада 2016 16:33

Тассотті та Малдера відвідали матч "Гент" - "Шахтар"

Тассотті та Малдера відвідали матч "Гент" - "Шахтар"

Помічники наставника збірної України Андрія Шевченка Мауро Тассотті й Андреа Малдера були присутніми на матчі Ліги Європи "Гент" - "Шахтар".

Учора команда Паулу Фонсеки перемогла "Гент" із рахунком 5:3 і гарантувала собі 1-е місце у групі.

Сьогодні "гірники" потренувалися в Генті. На занятті були гравці, які не брали участі у матчі. Інші перебували на відновлювальних процедурах.

Виліт команди з Бельгії запланований на 17:30 за Києвом. За три години команда прибуде в аеропорт Жуляни.

Бельгійські ЗМІ головним винуватцем поразки назвали воротаря "буйволів" Якоба Рінне. 23-річний швед пропустив від "Шахтаря" у сумі 10 голів.

На післяматчевій прес-конференції наставника "Гента" Хейна Ванхазебрука ледь не половина запитань стосувалася саме воротаря.

Але вболівальники "Гента" черговий розгром від "Шахтаря" сприймають спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні є "Шахтар", "Динамо" та клуби, які виступають досить погано" - наставник "Гента"

"Гент" - це сімейний клуб. Я ходжу на всі домашні матчі команди з дружиною та сином. Інколи відвідуємо виїзні зустрічі, - розповідає один із фанатів "Гента". - У Львів не поїхали. Це занадто далеко та дорого. Потрібно було викласти близько 700 євро за людину.

На матчі "Гента" у нас є сезонні абонементи. Тому квиток на матч із "Шахтарем" коштував мені 15 євро. Не вважаю, що це дорого. Єдине, що не подобається на матчах Ліги Європи, — це безалкогольне пиво. Це ніби пити горілку без алкоголю.

Ми завжди підтримуємо свою команду до кінця. Навіть якщо програємо з рахунком 3:5. Я не розчарований ні грою, ні результатом "Гента". Навпаки, мені дуже сподобалася гра. Було багато голів, ми забили три м'ячі. Трохи не сподобався відрізок наприкінці першого тайму. Ми могли зіграти краще.

Програти такому суперникові, як "Шахтар", не соромно. Клуб помилився турніром. Замість Ліги Європи команда мала би виступати в Лізі чемпіонів. Знаю, що "гірники" успішно грають у чемпіонаті України і випереджають "Динамо" на багато очок.

Хейн Ванхазебрук — найсильніший бельгійський тренер. Він любить атакувальну гру. У минулому сезоні ми дуже успішно виступали в Лізі чемпіонів. Команда часто забивала в останні 5 хвилин матчу. Це свідчить про хорошу фізичну форму.

У нас був сильний воротар, але після успішного сезону він перейшов у "Ньюкасл". Зараз це наша проблемна позиція. Учора перед матчем ми вітали Рінне оплесками, щоб підтримати його. Але зіграв він погано. Він більше думає про свою зачіску, ніж про свою гру. Я б його підстриг налисо", - жартує бельгієць.

Чоловік додає, що сподівається на перемогу "Гента" над "Брагою" у наступному турі групового етапу Ліги Європи. "Шахтар" прийме у Львові 24 листопада "Коньяспор". Прямий ефір на каналі "Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після 0:5 у Львові наставник "Гента" посадив на лавку запасних воротаря" - журналіст

Зараз ви читаєте новину «Тассотті та Малдера відвідали матч "Гент" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути