пʼятниця, 04 листопада 2016 03:29

"В Україні є "Шахтар", "Динамо" та клуби, які виступають досить погано" - наставник "Гента"

"В Україні є "Шахтар", "Динамо" та клуби, які виступають досить погано" - наставник "Гента"
Хейн Ванхазебрук shakhtar.com

Наставник "Гента" Хейн Ванхазебрук прокоментував поразку від "Шахтаря" з рахунком 3:5 і порівняв чемпіонати України та Бельгії.

"У нас було завдання створити багато шансів біля воріт суперника. У нас виникали з цим проблеми у попередніх матчах. Нам вдалося забити три голи. Цього могло б бути достатньо для перемоги, але наш суперник був дуже сильним. Я вдячний хлопцям за гру.

Чому сьогодні грав Рінне? Таке було моє рішення. У наступному матчі гратиме інший воротар. Не варто фокусувати свою увагу на цьому питанні.

Ми хотіли заробити сьогодні одне очко. У нас був шанс на це і хороший початок матчу. Ми створювали моменти. Але потім все стало погано. Щоб досягти результату потрібно були хорошим на всіх рівнях.

Мало хто у Бельгії вміє так швидко рухатися, як гравці "Шахтаря". Звичайно, це не може бути нашим виправданням. Ми змусили суперників дуже довго грати на своїй половині. Потім дали їм можливість повернутися. Це стало нашою помилкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гравці "Шахтаря" довели, що вони - не егоїсти" - Фонсека

Загальний рівень футболу у Бельгії кращий. У нас більше команд, які грають на високому рівні. В Україні є "Шахтар", київське "Динамо" та клуби, які виступають досить погано.

Якби ми грали в українському чемпіонаті, то розподіл сил би таким: "Шахтар", "Динамо", "Гент", а потім всі інші. І між ними ще п'ять бельгійських команд. Це якби всі вони виступали в Україні", - сказав Ванхазебрук.

Завдяки перемозі у Генті "Шахтар" достроково вийшов у плей-оф Ліги Європи.

Наступний матч у цьому турнрі "гірники" зіграють проти "Коньяспора" 24 листопада у Львові. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"В Україні є "Шахтар", "Динамо" та клуби, які виступають досить погано" - наставник "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути