середа, 19 грудня 2007 19:00

Тарпіщев: Шарапова готова до дебюту в збірній Росії

Капітан жіночої збірної Росії по тенісу Шаміль Тарпіщев назвав склад команди на матч 1/4 фіналу Кубка Федерації (жіночий аналог Кубка Девіса) проти Ізраїлю. Однією з викликаних тенісисток виявилася п"ята ракетка світу Марія Шарапова, дебют якої в національній команді кілька разів відкладався через травму.

За словами Тарпіщева, він досяг остаточної домовленості з батьком Шарапової Михайлом, і вона напевно зіграє в матчі з ізраїльтянкамі. Участь в Кубку Федерації є для тенісисток обов"язковою умовою для виступу на літній Олімпіаді 2008 року в Пекіні.

Окрім Шарапової на матч з Ізраїлем викликані Світлана Кузнєцова і Анна Чакветадзе. Що стосується четвертого місця в складі, то Тарпіщев зробив пропозицію Олені Дементьєвій і Надії Петрової. Проте наставник команди вважає, що цим тенісисткам необхідно набирати рейтингові очки, тому вони можуть не приїхати в збірну. У зв"язку з цим в команду може бути викликана Олена Весніна.

Матч Ізраїль - Росія відбудеться 2-3 лютого 2008 року на полі суперниць росіянок, а його переможець в півфіналі зустрінеться з кращою командою в протистоянні США - Німеччина. Збірна Росії є діючим володарем Кубка Федерації, інформує "Newsland".
Зараз ви читаєте новину «Тарпіщев: Шарапова готова до дебюту в збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути