Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 13:07

Новини про Шарапову найчастіше шукають в популярному пошуковику

Популярна пошукова система Yahoo! обнародувала список найбільш поширених запитів, що стосуються світу спорту. Самою розшукуваною спортсменкою виявилася російська тенісистка Марія Шарапова. У рейтингу "Yahoo!" вона зайняла друге місце, поступившись лише американським автогонкам NASCAR.

На третій позиції в списку опинилася американська бейсбольна команда "Бостон Ред Сокс", а із спортсменів найближчим переслідувачем Шарапової став півзахисник збірної Англії по футболу Девід Бекхем, який зайняв в списку "Yahoo!" четвертий рядок.

Місця з четвертого по десяте в рейтингу спортивних запитів зайняли американська тенісистка Серена Уїльямс, клуб "Чікаго Беарс" (американський футбол), португальський футболіст Кріштіану Роналду, "Супер Боул" (головний матч сезону в американському футболі), бразильський футболіст Роналдіньо і гонщиця Ешлі Форс, повідомляє www.lenta.ru.

.

Зараз ви читаєте новину «Новини про Шарапову найчастіше шукають в популярному пошуковику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути