середа, 10 червня 2009 08:03

Тайсон одружився через два тижні після смерті доньки

Тайсон одружився через два тижні після смерті доньки

Американський боксер-важкоатлет Майк Тайсон утретє одружився. Шлюб 42-річного Тайсона і 32-річною Лакії Спайсер (Lakiha Spicer) відбувся в Лас-Вегасі пізно увечері в суботу, 6 червня.

За словами власника каплиці La Bella Wedding, де відбулася церемонія, Тайсон і його наречена отримали дозвіл на шлюб за 30 хвилин до весілля.

Втретє Тайсон женився через два тижні після смерті своєї чотирирічної дочки Іксодес (Exodus), яка загинула в результаті нещасного випадку, - на шиї дитини затягнувся дріт від бігової доріжки. Матір"ю Іксодес була одна з коханих Тайсона, на якій він не був офіційно одружений.

Майк Тайсон (англ. Michael Tyson; 30 червня 1966, Бруклін, Нью-Йорк, США) - американський боксер-професіонал, який виступав в суперважкій ваговій категорії. Чемпіон світу в суперважкій (версія WBC, 1986-1990 і 1996; версія WBA, 1987-1990; версія IBF, 1987-1990) ваговій категорії. У 20-річному віці став наймолодшим чемпіоном світу в історії важкої ваги. Прізвисько - "Залізний Майк".

За матеріалами Лента, "Gazeta.ua"
Зараз ви читаєте новину «Тайсон одружився через два тижні після смерті доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути