субота, 24 грудня 2011 12:59

Світоліна поступилася у півфіналі турніру ITF у Туреччині

Світоліна поступилася у півфіналі турніру ITF у Туреччині

Сьогодні, 24 грудня, в Анкарі (Туреччина) на тенісному турнірі серії ITF з призовим фондом $ 50.000 відбувся перший півфінальний матч.

17-річна українська тенісистка Еліна Світоліна, яка займає в рейтингу WTA 252-е місце, не змогла пробитися у фінал. Українка у двох партіях поступилася 158-й ракетці світу, 18-річній француженці Христині Младеновіч, сіяній під 6-м номером, з рахунком 2:6, 3:6.

Суперниця Младеновіч по фіналу визначиться в матчі між 135-ю ракеткою світу 20-річною росіянкою Валерією Савіних (3) і її ровесницею з Нідерландів Кікі Бертенс, що займає в рейтингу WTA 189-у позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська тенісистка вирішила виступати за збірну Казахстану

Тим часом, четверта ракетка світу російська тенісистка Марія Шарапова вирішила знятися з турніру Brisbane International у Брісбені (Австралія) з призовим фондом $ 655.000 і який відбудеться 2-8 січня.

Причиною відмови стала недолікована травма гомілкостопа, через яку тенісистка також була змушена знятися з Підсумкового чемпіонату WTA після двох матчів.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна поступилася у півфіналі турніру ITF у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути