пʼятниця, 26 жовтня 2012 13:06

"Швидкий гол полегшив роботу "Дніпру" - Рамос

"Швидкий гол полегшив роботу "Дніпру" - Рамос
Рамос виграв з "Дніпром" три матчі у групі Ліги Європи ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос вважає, що його команда досягла серйозно успіху в своєму розвитку за останній рік.

"Багато води спливло за цей рік, команда змінилася, склад змінився, нові гравці прийшли. Ми краще пізнали одне одного за цей рік, хлопці вже знають, чого я від них вимагаю, я знаю, на що вони здатні. Я думаю, що за цей минулий рік ми виросли дуже серйозно", - сказав він після матчу в ефірі телеканалу "2+2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Дніпро" - "Наполі" - 3:1

Рамос вважає, що "Дніпро" провів хороший матч проти "Наполі" в Лізі Європи і домігся трьох важливих очок. "Швидкий гол полегшив нам роботу. Команди, які грали проти нас, прекрасно знають, що "Дніпро" бореться до кінця. Ви бачили, як ми сьогодні боролися, як витримали фізично до кінця і досягли перемоги над дуже серйозною командою", - зазначив він .

Іспанський фахівець підкреслив, що "Дніпро" почуває себе впевнено після трьох перемог поспіль у своїй групі. "Залишається зіграти ще три матчі, щоб вийти з такої складної групи, в яку ми спочатку потрапили", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" розчавив "Наполі", "Ейндховен" і АІК обмінялися голами

Після трьох турів "Дніпро" лідирує в групі F Ліги Європи, набравши 9 очок. ПСВ має в своєму активі 4 очки, "Наполі" - 3, АІК набрав 1 очко.

Зараз ви читаєте новину «"Швидкий гол полегшив роботу "Дніпру" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути