четвер, 25 жовтня 2012 18:15

"Якщо "Дніпро" проявить командний дух, все буде добре" - прогнози фахівців на матч з "Наполі"

"Якщо "Дніпро" проявить командний дух, все буде добре" - прогнози фахівців на матч з "Наполі"
"Наполі" зіграє з "Дніпром" без трьох ключових виконавців ФОТО: fcdnipro.ua

Сьогодні відбудеться матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи між дніпропетровським "Дніпром" та італійським "Наполі". Початок поєдинку о 22:05. Пряма трансляція на канаді "2+2".

Євген Яровенко, колишній захисник "Дніпра": "1:0. На мій погляд, "Дніпро" зуміє здобути перемогу над грізним "Наполі". Команда Рамоса зараз демонструє непогану гру, а після невдачі в національному чемпіонаті в матчі з луганською "Зорею" буде ще злішою, що може допомогти дніпропетровцям.

Чи буде "Наполі" досить мотивований на Лігу Європи? Думаю, навіть якщо до Дніпропетровська приїде, образно кажучи, другий склад неаполітанців, господарям не буде легше. Адже такі виконавці з великим завзяттям намагаються довести, що вони не гірші і гідні виступати в матчах будь-якого рівня".

Сергій Коновалов, колишній півзахисник "Дніпра": "1:1 "Дніпро" добре стартував у поточній євро-кампанії і повинен продовжити в тому ж дусі. Хоча як і раніше є питання по грі команди Рамоса (в першу чергу — по обороні), але, думаю, в цьому плані у таборі дніпропетровців ведеться активна робота.

Можу припустити, що "сині" не будуть лізти на рожен з перших хвилин, зіграють спокійно, намагаючись зловити італійців в певних моментах і використавши всі свої шанси. Для цього у команди є потрібні якості і хороші виконавці".

Сергій Мізін, колишній півзахисник "Дніпра": "2:1. Зараз "Дніпру" треба зміцнити заділ, створений у попередніх турах і перемогою підтвердити свої претензії на вихід з групи. Тому в матчі з одним із конкурентів за путівку в плей-офф треба брати три очки і спокійно продовжувати єврокампанію.

Зрозуміло, що в боротьбі з таким суперником зробити це буде непросто. Хоча "Наполі" і не привезе в Україну "основу", запасні гравці італійців теж можуть показати, чого вони дійсно варті, піднісши дніпрянам не зовсім приємний сюрприз. Але якщо "Дніпро" проявить командний дух, а його лідери зіграють на своєму рівні, все буде добре".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо "Дніпро" проявить командний дух, все буде добре" - прогнози фахівців на матч з "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути