субота, 29 грудня 2012 12:52

Шведський клуб запропонував футболістові контракт з лікуванням від алкоголізму

Шведський клуб запропонував футболістові контракт з лікуванням від алкоголізму

Незвичайний контракт запропонував шведський клуб другого дивізіону "Браге" півзахиснику Дулі Джонсону, який є гравцем збірної Ліберії. В договорі є пункт, за яким ФК "Браге" зобов'язується протягом двох років вилікувати футболіста... від алкоголізму.

"Дулі сам розуміє, що є проблема. Тим не менш, ми віримо в його здатності на поле", - заявив президент клубу Томмі Андерсон на презентації ліберійського новачка. - "Ми підписали тристоронню угоду між ФК "Браге", реабілітаційним центром Нудакс і Дулі".

Контракт розрахований на три роки, але через два роки він повинен вилікуватися від алкоголізму. 28-річний Джонсон провів 12 матчів за національну команду своєї країни. Раніше з АІКом ставав чемпіоном Швеції, але кримінальні та дисциплінарні проблеми, викликані алкоголем, перешкодили йому перейти у великий клуб, хоча він встиг пограти у чемпіонатах ПАР, Греції, Ізраїлю та Нідерландів.

"Раніше я брехав собі, що у мене немає проблем. Із деяких команд мене просто вигнали, але тут мені вирішили допомогти", - зізнався Дулі на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Шведський клуб запропонував футболістові контракт з лікуванням від алкоголізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути