четвер, 22 січня 2009 12:58

Шведи завели збірну Росії з хокею з м"ячем в дешеву забігайлівку

Організатори чемпіонату світу з хокею з м"ячем, який проходить в Швеції, не погодували збірну Росії після матчу групового турніру з шведами. За словами головного тренера росіян Володимира Янко, після гри хокеїстів "завели в якусь забігайлівку з напівп"яними особами" і "кинули на стіл салати", повідомляє агентство спортивної інформації "Весь Спорт".

Гравці мовчки розвернулися і пішли. Янко відзначив, що якщо шведи хотіли розсердити російських хокеїстів, то вони свого досягли. "Тільки як би їм про це в недільному фіналі не пошкодувати", - додав головний тренер збірної Росії.

Матч Швеція - Росія, який відбувся 21 січня, проходив в рамках групового турніру чемпіонату світу і завершився з рахунком 2:2. У післяматчевій серії пенальті, яка враховуватиметься у разі рівності очок, сильнішими виявилися шведи (4:3).

За тур до кінця групового турніру збірні Росії і Швеції набрали по сім очок. До зустрічі з шведами росіяни перемогли Норвегію (19:0), Білорусію (14:2) і Казахстан (13:2). 22 січня збірна Росії зіграє з Фінляндією. Півфінали чемпіонату світу відбудуться 24 січня, а матч за третє місце і фінал - 25 січня.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Шведи завели збірну Росії з хокею з м"ячем в дешеву забігайлівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути