пʼятниця, 31 травня 2013 10:44

"Швайнштайгер присвятив збірній України перемогу у Лізі чемпіонів" - Тимощук

"Швайнштайгер присвятив збірній України перемогу у Лізі чемпіонів" - Тимощук
Бастіан Швайнштайгер святкував перемогу у Лізі чемпіонів із шарфиком збірної України ФОТО: Reuters

Півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук розповів про те, як його команда святкувала перемогу у Лізі чемпіонів.

"Що можна назвати божевільним під час святкування перемоги у Лізі чемпіонів? Наприклад, Бастіан Швайнштайгер взяв мій шарф збірної України і одягнув його на голову. Можна сказати, що він присвятив перемогу в Лізі чемпіонів нашій національній команді. Не можна сказати, що хтось у команді напився. У "Баварії" все побудовано на професіоналізмі, тому нам нічого і не забороняли. Юпп Хайнкесс сам сказав, що потрібно як слід відсвяткувати.

Той же Швайнштайгер весь вечір бігав з пляшкою шампанського в руках. Кожен розслабляється як він хоче. Чи пив я з чемпіонського Кубка? Я в житті ніколи не пробував алкоголь і не збираюся поки що. До речі, з цього кубка ніхто не пив. Чому? Не знаю, так вийшло.

Все нормально, ми вже два дні тренуємося. Перед нами стоїть завдання зробити тріпл, чого досі "Баварії" не вдавалося ніколи", - заявив Тимощук в ефірі телеканалу "Росія 2".

Нагадаємо, Тимощук став найтитулованішим українським футболістом. Анатолій має всі євротрофеї. Крім Ліги чемпіонів, він у 2008-му з російським "Зенітом" переміг у Кубку УЄФА та Суперкубку.

Зараз ви читаєте новину «"Швайнштайгер присвятив збірній України перемогу у Лізі чемпіонів" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути