Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 13:33

Швайнштайгер дав автограф Шумахера

Півзахисник збірної Німеччини Бастіан Швайнштайгер бойкотує зараз не тільки журналістів, але і вболівальників. Учора він усе ж дав свій перший автограф.

На вулицях швейцарського містечка Аскона, де проживає під час Євро-2008 німецька збірна, не часто можна побачити її гравців. Вільний від ігор і тренувань час вони вважають за краще проводити у фешенебельному готелі Giardino, де створені всі умови для відпочинку. Якщо ж уболівальникам усе ж таки випадає щастя зустріти своїх кумирів, вони (що зрозуміло) просять автографи. До цих пір один з героїв чемпіонату світу 2006 року Бастіан Швайнштайгер відмовлявся давати їх. Півзахисник ображений на увесь світ через те, що тренер випускає його поки що лише на заміну. Бойкот обурив відомого у минулому воротаря збірної Німеччини Тоні Шумахера. В одному з телевізійних інтерв"ю він звинуватив "Басті" в неповазі до вболівальників.

Але вчора ввечері фанати німецької команди випадково побачили Швайнштайгера разом з воротарем Йенсом Леманом і захисником Крістофом Метцельдером в одному з ресторанів Аскони - і, природно, попросили дати автографи. Дали всі, у тому числі і Швайнштайгер. Але тільки підписався він не власним ім"ям, а ім"ям. Тоні Шумахера. Помстився, так би мовити.

"Deutsche Welle"

Зараз ви читаєте новину «Швайнштайгер дав автограф Шумахера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути