середа, 14 серпня 2019 10:55

"Суркіси не будують команду, а продовжують вірити у фантоми минулих днів" – українська преса відреагувала на поразку "Динамо"

"Суркіси не будують команду, а продовжують вірити у фантоми минулих днів" – українська преса відреагувала на поразку "Динамо"
Футболіст "Динамо" Беньямін Вербич у розпачі після нереалізованого шансу за рахунку 1:0 на користь "Динамо"

Журналісти українських видань жорстко розкритикували "Динамо", його тренера і власників за поразку від "Брюгге".

"Є відчуття, що навіть якщо "Краснодар" вилетить у наступному раунді кваліфікації до Ліги чемпіонів (російська команда перемогла на виїзді "Порту" - 3:2 після домашньої поразки - 0:1. - Gazeta.ua), то в найближчі роки у нього все складеться краще, ніж у "Динамо". І не тому, що у власника клубу Сергія Галицького грошей більше, ніж у братів Суркісів, футболісти краще, а війна на Сході завдала Україні більше шкоди, ніж Росії, - пише "Трибуна".

"А тому що поки одні вірять у фантоми давно минулих днів, інші будують сучасний клуб. Не ідеальний, але точно клуб. У той час, як у Києві замість клубу - привиди минулого, іноді більш густі, іноді менш".

"У будь-якій невдачі потрібно спробувати знайти позитив, - пише видання "Спортарена". "Так, вилетіли з Ліги чемпіонів, але отримали пряму путівку в груповий етап Ліги Європи - минаючи відбірковий кваліфікаційний раунд. Буде час перевести дух і проаналізувати помилки.

З Хацкевичем або без нього - не має жодного значення. Треба ставити нові цілі та набирати очки в таблицю коефіцієнтів там, де це максимально можливо. І знову спробувати стати справжнім "Динамо", а не просто учасником єврокубків.

За рахунку 2:1 "Брюгге" настільки вирівняв гру, що можливий успіх "Динамо" видавався якимось казковим дивом


ua-football. дає свою характеристику гри "Динамо".

"Власне, перераховувати промахи нинішнього головного тренера і його штабу можна довго. Але чи є в цьому сенс? Досить подивитися на гру і на результати команди. Очевидно, Хацкевич хоче повернути" Динамо "традиційний стиль - швидкість, натиск. Однак він не може цьому навчити своїх підопічних. За 2 роки контури ідеалу, до якого прагне тренер, вже були б помітні. Однак поки це "Динамо" виглядає лише набором футболістів, які грають по ситуації. Коли ситуація складається не на їх користь (а таке трапляється майже завжди в протиостояні з командами порівнянного або більш високого класу), шансів на позитивний результат не залишається.


Зрештою, чи потрібен "Динамо" тренер, який прямо каже, що рівень цієї команди - це Ліга Європи? Виходить і золото немає сенсу виграти, інакше доведеться мучитися на груповому етапі Ліги Чемпіонів. Підсумок з усього цього один - Хацкевич повинен піти "- резюмує видання.

"За рахунку 2:1" Брюгге "настільки вирівняв гру, що можливий успіх Динамо видавався яким казковим дивом - розмірковує "Футбол-24". Ніби й потрібно було для цього зробити один вирішальний крок, але як? Адже моментів практично не створювали, а суперник почав змушувати гравців атаки відпрацьовувати в обороні. Так-так, замість того, щоб захищатися, терпіти і відстоювати прохідну поразку 1:2 (як, із великою ймовірністю робило б це "Динамо"), "Брюгге" йшов вперед і садив всю оборону киян на картки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вболівальники "Динамо" розкритикували гру улюбленої команди

"Динамо" гратиме у груповому турнірі Ліги Європи. Жеребкування відбудеться 30 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Суркіси не будують команду, а продовжують вірити у фантоми минулих днів" – українська преса відреагувала на поразку "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути