Ексклюзиви
четвер, 01 червня 2017 12:14

Суркіс звинуватив Реброва у відсутності мужності

Суркіс звинуватив Реброва у відсутності мужності
Ігор Суркіс: "У найближчі дні я оголошу, хто очолить київське "Динамо". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував відхід Сергія Реброва з посади головного тренера клубу.

"Якщо ви помітили, я не оголошував про його відхід. Сподівався, що в нього вистачить сил і мужності продовжити роботу в київському "Динамо". На нього останнім часом чинили великий тиск. Сергій Станіславович чесно і дуже якісно робив свою роботу, здобувши п'ять титулів. Коли я йому довіряв пост головного тренера, був величезний ризик. Як з мого боку, так і з його. Не маючи досвіду такої роботи, він, засукавши рукава, взявся за справу. У перший же сезон виграв Кубок України, потім чемпіонат і Кубок, знову чемпіонат, Суперкубок України... Це все за три роки! Як часто трапляється у футболі, останній сезон виявився невдалим. Але я можу зрозуміти тренера, при цьому неодноразово пропонуючи йому продовжити контракт і, разом з ним, розпочату справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс розповів, про що говорив на зустрічі з Ребровим

Дай Боже, щоб у футболі і в тренерському цеху були такі порядні люди, як Сергій Ребров. Усі тримаються за свою роботу, працюють, поки працюється, незалежно, дадуть вони команді результат, чи ні. А Ребров настільки любить київське "Динамо", настільки проникнув серцем до клубу, що, оцінивши всі "за" і "проти", прийняв рішення взяти паузу. Наскільки розумію, щоб відпочити, побути трохи зі своєю сім'єю. Відверто кажучи, до останнього моменту чекав, що в нього з'являться додаткові сили, адреналін, і він, засукавши рукава, продовжить будувати команду. Адже Сергій Ребров зробив дуже багато. Завойовані титули я перерахував, а крім них - у клубі "Динамо" вибудував вертикаль, яка сьогодні дає можливість говорити про те, що в нас є майбутнє", - сказав Ігор Суркіс.

Торкнувся питання, хто змінить Сергія Реброва на його посаді.

"У найближчі дні я оголошу, хто очолить київське "Динамо". Новий тренер розповість, якою він бачить свою роботу, як функціонуватиме клубна вертикаль. Звичайно, перед новим тренером поставлять завдання повернути Києву чемпіонство, потрапити в Лігу чемпіонів і показувати прогрес у грі. Вважаю, Сергій Ребров залишив хорошу, боєздатну команду. Так, можливо, потрібно десь посилитися, підтягнути резерви. Сьогодні ми повинні з оптимізмом дивитися в майбутнє. Це краще, ніж Сергій Станіславович погодився б підписати контракт, і в силу якихось причин у нього б не вийшло", - зазначив президент "біло-синіх".

Сергій Ребров залишив "Динамо" після трьох років роботи в клубі. Під керівництвом фахівця "Динамо" двічі виграло чемпіонат України і Кубок України.

Поточного сезону "Динамо" поступилося "Шахтарю" в чемпіонській гонці прем'єр-ліги і програло "гірникам" фінал Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс звинуватив Реброва у відсутності мужності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути