Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2012 16:51

Суркіс не з'явився на презентацію нового сайту "Динамо"

Суркіс не з'явився на презентацію нового сайту "Динамо"

Чинний лідер української Прем'єр-ліги представив нову версію клубного веб-порталу.

Ще на початку минулого року президент "Динамо" Ігор Суркіс крім нової емблеми пообіцяв і новий офіційний сайт. Але якщо нашивка з літерою "Д" з'явилася на футболках столичних футболістів ще влітку, то новий портал уболівальникам клубу довелося чекати досить довго. І ось сьогодні в конференц-залі стадіону Динамо ім. Валерія Лобановського презентація нарешті відбулася.

Анонсувалося, що особисто бути присутнім на цьому заході крім розробників і творців нового продукту будуть Ігор Суркіс і півзахисник команди Олександр Алієв, проте президент "Динамо" так і не з'явився.

Новий портал зараз розміщений на сторінці http://new.fcdynamo.kiev.ua/. Поки мова йде про бета-версіїю і в найближчий місяць він буде тестуватися і вдосконалитися. Створенням і розробкою сайту займалася студія "Zeema".

Олександр Алієв залишився новим сайтом цілком задоволений, про що він і розповів: "Кожен день я "залажу" в Інтернет, зокрема на сайт "Динамо". Цей сайт мені дуже подобається, тут є багато інформації і про першу команду, і про молодіжну, про академію. Цей сайт набагато краще попереднього, думаю, що завдяки йому вболівальників нашого клубу буде більше".

Журналісти та вболівальники, які прийшли на цей захід, також були приємно здивовані, дізнавшись, що ведуться переговори з продажу квитків на матчі через Інтернет, а також про ведення відео-трансляції поєдинків за участю "Динамо". Функціонально сайт до цього вже готовий. Не виключена і поява мобільної версії сайту, рішення про впровадження якої незабаром має прийняти Ігор Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не з'явився на презентацію нового сайту "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути