пʼятниця, 17 грудня 2010 16:25

Суркіс назвав "Бешикташ" прохідною командою

Суркіс назвав "Бешикташ" прохідною командою

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що у його команди є хороші шанси на вихід в 1 / 8 фіналу Ліги Європи. Про це він заявив, коментуючи в ефірі телеканалу "Футбол" результати жеребкування плей-офф турніру.

"Турецькі команди завжди славилися своєю силою. Тим більше з "Бешикташем" ми вже зустрічалися у 2003-му році. Правда, то було невдале протистояння. Один цікавий факт - тоді тренером був Луческу, зараз він вже у "Шахтарі", тому у нас більше шансів пройти далі.

У нас попереду два місяці підготовки. За цей період ми повинні добре підготуватися, щоб уникнути будь-яких казусів у грі проти турків. Абсолютно прохідна команда. У принципі, за винятком того матчу, інші протистояння з турецькими командами у нас складаються відмінно. Ми обігравали і "Фенербахче", і "Галатасарай", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, сьогодні відбулося жеребкування матчів 1 / 16 фіналу Ліги Європи. Згідно з її результатами київське "Динамо" зіграє зі стамбульським "Бешикташем", а харківський "Металіст" з леверкузенським "Байєром".

Сьогодні також відбулося жеребкування матчів 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011. У суперники донецькому "Шахтареві" випала італійська "Рома".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Суркіс назвав "Бешикташ" прохідною командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути