пʼятниця, 02 жовтня 2009 09:39

Суркіс назвав чутки про перехід Алієва в "Локомотив" маячнею

Суркіс назвав чутки про перехід Алієва в "Локомотив" маячнею

Президент "Динамо" Ігор Суркіс спростував інформацію російських ЗМІ про зимовий перехід в московський "Локомотив" 24-річного півзахисника Олександра Алієва. "Це маячня. Я навіть обговорювати це не хочу. Який перехід в "Локомотив", якщо зараз навіть закрите трансферне вікно. Мені здається, нелогічно піднімати цю тему, - сказав Суркіс. - В клуб ніяких пропозицій по ньому не приходило. Алієву треба думати зараз, як відновитися і швидше потрапити в склад, щоб навіть якщо ним хтось і цікавитиметься, то щоб продовжував цікавитися і надалі".

При нинішньому коучі "Локомотива" Юрії Сьоміні Алієв став лідером "Динамо" і бажання Палича дістати Олександра виглядає логічно.

"Але сьогодні ж він не грає в "Динамо" не тому, що Валерій Газзаєв його не любить. У нього була важка травма. Вона дала про себе знати, і він навіть не поїхав до Барселони. Ми розраховуємо на те, що Олександр відновиться і приноситиме користь нашому клубу", - говорить президент "Динамо".

За даними російських ЗМІ, Сьомін, який мало не щодня здзвонюється з Алієвим, переконав того перебратися взимку в "Локомотив", пообіцявши зарплату 3 млн євро в рік. При цьому Палич гарантував, що і в побутовому плані півзахисник не матиме жодних проблем. Сьомін повідомив Алієву, що як тільки футболіст переїде до Москви, клуб відразу ж придбає йому у власність будь-яку квартиру на вибір, яку він побажає. Настільки впевнені обіцянки наставник "залізничників" зробив після того, як керівництво клубу нібито погодилося виділити на трансфер 10 млн євро.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Суркіс назвав чутки про перехід Алієва в "Локомотив" маячнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути