Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 12:37

Суркіс готовий продати Каддурі в "Монако"

Французька преса і веб-ресурси продовжують повідомляти про інтерес "Монако" до Бадра Ель Каддурі, повідомляє football.ua.

За даними ЗМІ, скаут монегасків був на "Олд Траффорд" і проглядав марокканця в поєдинку киян проти "Манчестер Юнайтед". Також представники "Монако" відвідають зустріч збірних Франції і Марокко 16 листопада, щоб побачити в дії Бадра.

Контракт Ель Каддурі з "Динамо" закінчується в 2010 році. Він вже кілька разів намагався залишити клуб, але до цих пір знаходиться в Києві.

"Декілька клубів були зацікавлені в моєму придбанні, але керівництво "Динамо" запросило дуже велику суму" - наводить слова марокканця Mercato365.

"Я говорив з президентом і він готовий продати мене в січні. "Монако" не входить до числа лідерів? Не бачу проблем. Скоро команда буде посилена, так що все нормально" - відзначив Бадр.

Крім того, монегаски хочуть укріпити позицію опорного хавбека. Йерко Леко перекваліфіковувався в атакуючі півзахисники і тепер "Монако" шукає грамотного руйнівника.

У числі тих, хто входить в сферу інтересів клубу, французи називають Айіла Юссуфа.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс готовий продати Каддурі в "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути